HLB Blömer, vervolg op de Academy

 

Hartelijk dank voor je deelname aan de Academy van HLB Blömer! Wij wensen je vast veel succes met de implementatie van privacymaatregelen in je organisatie! Na deze bijeenkomst bieden we je verschillende vervolgstappen.

Belafspraak

Heb je een vraag over de implementatie van de AVG binnen de organisatie of wil je bijvoorbeeld weten hoe je het beste een dataregister kunt aanleggen? Dan kun je met ons een belafspraak aanvragen. Wij helpen je dan op weg naar een oplossing. Stel hieronder in het formulier op hoofdlijnen je vraag, dan nemen wij contact met je op.

Informatie over Privit8

In de presentatie hebben we onder andere het volwassenheidsniveau en de AVG breakdown gepresenteerd. Het door Priviteers opgezette framework ‘Privit8’ bevat een verdere toelichting op deze onderdelen en biedt organisaties een helder stappenplan om voorbereidingen te treffen om te voldoen aan de AVG. Wij vertellen je hier natuurlijk graag meer over, en je kunt een kijkje nemen op Privit8.nl.

Een gebruikslicentie voor het framework Privit8 met 75% korting

Framework Privit8 stellen we ter beschikking als ‘Online Sheet’ als we een project doen bij een klant of bij de aankoop van een strippenkaart. Het document is ook los te bestellen voor € 200 excl. BTW, Je krijgt dan naast het gebruiksrecht voor één organisatie ook gedurende een half jaar de aanpassingen/updates. We verwachten namelijk dat er in de komende maanden nog zaken verder uitgekristalliseerd raken en zullen dan de maatregelen uitbreiden.

Speciaal voor deelnemers aan de Academy bieden we het online document aan voor € 50 excl. BTW. Vermeld in het formulier je factuuradres en wij leveren je het document.

Seminar over procesinrichting

Zowel online als offline bieden we seminars aan. Bijvoorbeeld over het (her)inrichten van processen in het kader van de AVG, met gebruik van Privit8. Interesse om deel te nemen aan een seminar? Laat het ons weten!

Workshop rond verschillende onderwerpen

Soms is het prettiger om met een kleine groep actief aan een casus te werken. Hands-on en met begeleiding van een data privacy professional. Dan is de AVG-Workshop van Priviteers een goede keus. Tijdens deze workshop behandelen we enkele onderwerpen en geven je inzichten, stappenplannen en toelichtingen zodat je dit direct bij de eigen organisatie kan uitvoeren. En je kunt je vragen natuurlijk ook met de andere deelnemers bespreken. Pragmatisch privacy zeg maar.

Seminar, workshop of awarenesstraining ‘in-company’

Naast algemene sessies biedt Priviteers ook in-company sessies aan. Dat kan een seminar, workshop of awarenesstraining zijn of natuurlijk ondersteuning bij de implementatie van de AVG. Wij vertellen daar natuurlijk graag over en dat kan telefonisch of persoonlijk.

 

Neem contact met ons op