Privit8

Stap voor stap klaar voor de AVG

Privit8 is het hands-on implementatiemodel van Priviteers. Het model is ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij de invoering van de benodigde maatregelen voor de AVG. Het Privit8 implementatiemodel is gebaseerd op een projectmatige aanpak en bestaat uit acht hoofdstappen en 122 maatregelen.

PROJECTFASEN
STAPPEN
MAATREGELEN

Privit8: voor iedereen

Omdat Priviteers privacy graag overal geregeld wil zien stellen we ons implementatiemodel beschikbaar voor iedere organisatie die hier gebruik van wenst te maken. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine organisaties zichzelf voorbereiden op de AVG zonder hele kostbare trajecten op te moeten starten. En mocht je wel ondersteuning willen op bepaalde onderdelen, dan staan Priviteers en haar partners altijd klaar. 

Priviteers gebruikt het Privit8 implementatiemodel uiteraard bij al haar klanten. Door de bekende projectmatige aanpak herkennen organisaties zich snel in de werkwijze en sluiten alle interne betrokkenen zich snel aan. De implementatie van de AVG is immers iets dat voor de gehele organisatie van toepassing is. 

Privit8-logo