Kies je eigen tariefvorm: zó beheers je de kosten

Priviteers is open over tarieven. Het eerste gesprek van maximaal een uur is gratis en geheel vrijblijvend. We brengen graag samen de situatie in kaart om vervolgens goed te kunnen adviseren over het vervolgtraject. Wil je een offerte op maat ontvangen, neem dan contact op met Priviteers via contact@priviteers.nl.

Tarieven

OmschrijvingUurtarief
ProcesconsultantDe Procesconsultant is goed in het verzamelen van gegevens, uitvoeren van scans en in kaart brengen van processen. Er is een redelijke kennis van privacyvraagstukken en een gedegen kennis van het Privit8-framework. De consultant heeft als Priviteer toegang tot de kennisbank van Priviteers om zo efficiënt en kostenbesparend de klant te ondersteunen.€ 135
ProjectmanagerDe Projectmanager heeft ruime ervaring in het begeleiden van projecten en een gedegen kennis van het Privit8-framework. De Projectmanager kan uitstekend als leider van het privacyteam fungeren en zorgen voor succesvolle implementatie van alle privacy-activiteiten.€ 160
Privacy ProfessionalDe Privacy Professional heeft dezelfde kwaliteiten als de Projectmanager en daarnaast een uitstekende kennis van het vakgebied data privacy. Bij Priviteers is een Privacy Professional ook altijd goed ingevoerd op gebied van IT en informatiebeveiliging.€ 180
DPO-as-a-ServiceVoor organisaties die verplicht zijn een DPO (Data Protection Officer of Functionaris Gegevensbescherming) aan te stellen, biedt Priviteers DPO-as-a-Service. Hiermee huur je een gecertificeerde DPO in die de organisatie op vaste basis toetst en adviseert. De DPO komt heeft een echte audit-rol en zal geen inhoudelijke werkzaamheden uitvoeren.€ 210
PartnerStevige inhoudelijke expertise, voor specifieke bijeenkomsten, presentaties of situaties. € 235
Escalatie-
ondersteuning
Bij een incident (zoals een datalek) of een klantvraag met een deadline is er escalatie-ondersteuning mogelijk. Priviteers zorgt dan voor de snelle levering van een Privacy Professional of DPO. Toeslagen:
- Buiten werktijd, feestdagen: +100%
- Zelfde dag support: +50%
- Volgende dag support: +25%
€ 185,-
en toeslagen
ReiskostenPriviteers werken graag telefonisch en online (Skype, Hangouts, Slack, etc). Bij werk op locatie worden reiskosten in rekening gebracht. €0,45/km vanaf Amsterdam
Tarieven zijn exclusief BTW en gebruik van Privit8-materialen.

Helpdesk en strippenkaart

Naast het ‘losse’ uurtarief is het mogelijk om gebruik te maken van de Priviteers helpdesk en de strippenkaart. Bij afname van een strippenkaart is er een korting op het uurtarief en groter gemak in administratieve afhandeling (voor beide partijen). Een strippenkaart is één jaar geldig.

Tijd besteed aan telefonische vragen, persoonlijke adviezen en presentaties wordt goed bijgehouden en afgeboekt op de strippenkaart, en je ontvangt bericht zodra 80% van de uren is gebruikt.

OmschrijvingStrippenkaart
AVG HelpdeskMet relatief eenvoudige eerstelijnsvragen kun je terecht bij de AVG Helpdesk van Priviteers. Denk hierbij aan het beoordelen van privacyverklaringen, beoordelen van verwerkersovereenkomsten, vragen over het opstellen van een dataregister.
Minimaal doorberekende tijdbesteding aan één vraag is 15 minuten.
10 uur | € 1.060
20 uur | € 1.950
40 uur | € 3.750

(los uur: € 135)
Privacy Professional / ISO-implementatieBeantwoording van complexere vragen, begeleiden van DPIA’s, verzorgen informatiesessies, bespreken van een specifieke casus, bespreken eisen aan informatiebeveiliging met leveranciers, begeleiden ISO-trajecten, etc.
Minimaal doorberekende tijdbesteding aan één vraag is 60 minuten.
10 uur | € 1.750
20 uur | € 3.380
40 uur | € 6.500

(los uur: € 180)
Tarieven zijn exclusief BTW, reiskosten en gebruik van Privit8-materialen.

Maatwerkoffertes

Uitgangspunt van Priviteers is dat data privacy snel een integraal onderdeel moet worden van de eigen bedrijfsvoering in de organisatie. Bij de inzet van Priviteers ligt het accent op het overbrengen van kennis en passie voor data privacy, en snel inwerken van de medewerkers van de organisatie. Voor langdurige inzet, een structurele rol in het privacy team of DPO-as-a-Service maken we een offerte op maat.

Training, lezing of presentatie

Priviteers houden van een mooi podium, of het nu gaat om een bewustwordingstraining voor al het personeel of een boardroomsessie. Ook voor een webinar of een video-optreden komen we graag in actie. Wij doen dit op basis van een offerte: bel ons om de wensen door te spreken!

Wijzigingen voorbehouden.