Vervolgstappen na de kennnisessie over data privacy

kennissessiie-lastpass

Hartelijk dank voor je deelname aan het webinar van Priviteers, in samenwerking met LogMeIn / LastPass. Wij wensen je vast veel succes met de  implementatie van privacymaatregelen in je organisatie! Na dit webinar bieden we je verschillende vervolgstappen.

Belafspraak

Heb je een vraag over de implementatie van de AVG binnen de organisatie of wil je bijvoorbeeld weten hoe je het beste een dataregister kunt aanleggen? Dan kun je met ons een belafspraak aanvragen. Wij helpen je dan op weg naar een oplossing. Formulier hieronder in het formulier op hoofdlijnen je vraag, dan nemen wij contact met je op.

Informatie over Privit8

In de presentatie hebben we onder andere het volwassenheidsniveau en de AVG breakdown gepresenteerd. Het door Priviteers opgezette framework ‘Privit8’ bevat een verdere toelichting op deze onderdelen en biedt organisaties een helder stappenplan om AVG-compliant te worden. Wij vertellen je hier natuurlijk graag meer over.

Seminar over procesinrichting

Naast (online) webinars biedt Priviteers ook (offline) seminars aan. Bijvoorbeeld over het (her)inrichten van processen in het kader van de AVG. Interesse om deel te nemen aan een seminar op een nog te bepalen locatie? Laat je gegevens dan achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden wanneer er eentje gepland staat.

Workshop rond verschillende onderwerpen

Soms is het prettiger om met een kleine groep actief aan een casus te werken. Hands-on en met begeleiding van een data privacy professional. Dan is de AVG-Workshop van Priviteers een goede keus. Tijdens deze workshop behandelen we enkele onderwerpen en geven je inzichten, stappenplannen en toelichtingen zodat je dit direct bij de eigen organisatie kan uitvoeren. En je kunt je vragen natuurlijk ook met de andere deelnemers bespreken. Pragmatisch privacy zeg maar.

Seminar,  workshop of awarenesstraining ‘in-company’

Naast algemene sessies biedt Priviteers ook in-company sessies aan. Dat kan een seminar, workshop of awarenesstraining zijn of natuurlijk ondersteuning bij de implementatie van de AVG. Wij vertellen daar natuurlijk graag over en dat kan telefonisch of persoonlijk.

 

Neem contact met ons op


     

    Vragen uit de kennissessie

    Tijdens de sessie zijn veel vragen gesteld. We zullen deze vragen op deze pagina kort beantwoorden. Een nieuwe vraag stellen? Dat kan via het formulier hierboven of via mail.

    [ultimate-faqs]