Informatiemiddag, data privacy

Smile & Priviteers organiseren een informatiemiddag ‘Maak van Data Privacy een kans’ op 21 november

  • 7 september 2017
  • blog

Data Privacy staat volop in de belangstelling. Sinds begin 2016 is de aangescherpte Nederlandse privacy wetgeving (de Wpb) van kracht en vanaf mei 2018 neemt de Europese privacy verordening (de AVG) het stokje over. Deze nieuwe verordening is in het leven geroepen om de privacy en integriteit van persoonsgegevens van EU-inwoners beter te beveiligen.

Het is natuurlijk geweldig nieuws dat de consument meer bescherming krijgt, maar dit heeft wel flink wat impact voor (de bedrijfsvoering van) bedrijven. Uit recent onderzoek blijkt dat de meeste bedrijven nog lang niet klaar zijn voor de AVG.

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie op tijd aan alle eisen voldoet? En dat er een intrinsieke motivatie ontstaat voor het onderwerp op de werkvloer?

Programma

Op deze middag laten Smile en privacy partner Priviteers jou zien:

  • Wat de AVG precies inhoudt
  • Waarom dit ook voor jou als persoon belangrijk is
  • Hoe je jouw organisatie AVG-ready kunt maken
  • Hoe je de transitie van ‘opgelegde verplichting’ naar ‘kans’ kunt vormgeven

Voor wie?

Deze middag is  interessant voor:

  • DPO’s, CISO’s, PO’s of FG-ers en alle andere personen die de verantwoordelijkheid dragen voor het onderwerp data privacy & informatiebeveiliging
  • Iedereen die op zoek is naar hulpmiddelen om data privacy goed te regelen.

Opzet

De middag bestaat uit een aantal presentaties en demonstraties en een dialoog café waarin de deelnemers de ruimte hebben om diepgaand met elkaar in gesprek te gaan.

Locatie?

Datum: 21 november 2017
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Kantoor Smile ‘s-Hertogenbosch

Interesse? Schrijf je dan nu in!

Personen die de verantwoordelijkheid dragen voor het onderwerp data privacy & informatiebeveiliging in een Nederlandse of Belgische organisatie hebben vrij toegang tot dit event. Adviseurs zijn van deelname uitgesloten.

Klik hier om naar de registratiepagina van Smile te gaan en schrijf je in!